Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz Noddy #21000 üzenetére

    Olvass már kicsit vissza, erre reagáltam:

    "Ha szerintem a realitás, hogy az ember erendően rossz és nem szellemi lény (ezt nem állítom, csak "mi lenne ha..." kategória), valamint Hubbard egy gyenge-középszerű sci-fi író, attól még lehetek szcientológus?"

    Hogyan raktam őt helyre?
    Nem légbőlkapott megállapításokra van itt szükség ("Ha valaki mást vall mint a szcientológia akkor máris elkezded őt helyre rakni"), hanem arra, hogy leírd hogy amit állítok az hogyan nincs úgy. Cáfolj meg.

    Ez veled nem akar összejönni D1Rect után nekem sem, nem véletlenül nem reagáltam az utolsó hozzászólásodra. Egyszerűen annyi meg nem értett szavad van, hogy egy ilyen vita veled nem vezet sehova.
    Én szótisztázásról beszélek, te szótisztításról (?), ami még mindig nem tudom mi, de szerinted én mondtam. Abszolút nem érdemes azon csodálkoznod hogy a szavaidon lovaglok, most láthatod miért.
    A szótisztázás egy meg nem értett szó a fejedben, amit nem tudsz meghatározni a saját szavaiddal, ezért írod le hibásan, és még akkor sem veszed észre a hibát, ha feketével kiemelem neked.
    Egyszerűen képtelen vagyok összerakni hogy mit akarsz mondani. így nem hiszem hogy érdemes folytatnunk ezt a beszélgetést, mert tényleg csak egy helyben keringünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák