Új hozzászólás Aktív témák

  • Horka1

    tag

    válasz JJános #9039 üzenetére

    Én maximálisan egyetértek Dalai kollégával.

    Egyrészt más ágazatok levegőbe csapkodó ostorozásának nincs értelme, főleg nem egy olyan álláspontból, amit te jól láthatóan képviselsz, nevezetesen, hogy te vagy az igazság egyetlen letéteményese, nálad a bölcsek köve, úgyhogy mindenki csak hajlongjon előtted, miközben teljes káosz az írásod,

    "Pál Görögországban járt, talált egy szobrot, egy felirattal. Az volt ráírva, hogy az "ismeretlen istennek""

    Ezt azért kiemelném, ami arra mutat rá, hogy Pál (inkvizítor, önjelölt apostol, őt sem Jézus nem választotta, sem a tanítványok) egy olyan Istenfélő népre, vagy közösségre talált, akik hajlandóak elfogadni, még az idegenek Isteneit is, olyanokat is akiket nem ismernek, de a tiszteletük páholyán egy helyet fenntartanak a számára. Ez az igazi példamutató alázat, és önfeláldozás, az idegenek szeretete, befogadása.

    "amit apokaliptikus kornak neveznek"

    Az apokalipszis kifejezés annyit jelent, hogy: Kinyilatkoztatás!
    Tehát ha apokaliptikus korról akarunk beszélni, akkor az Jézus Krisztus földi pályafutása volt, hiszen, akkor nyilatkoztatta ki magát Isten Jézusban. Azóta folyamatosan a kinyilatkoztatás korában élünk legalább is a keresztény hitrendszer szerint.

    "hallgatni kellene azokra az emberekre, akinek van Istenismerete"

    És kinek van ilyenje? Kinek nincs? Minden embert Isten teremtett? Engem anyám szült például, szerintem téged is a te anyád. Hogy ne lenne mindenkinek Isten ismerete. csak éppen nem megmondó emberekre van szükség, hanem nyugalomra a másik békén hagyására, és nem a kommunista stílusú hitgyülekezetes agitációra.

    "Ha lenne Istenismeret, azonnal kifutna az ember onnan. Sorolhatnám, amit a gonosz ott munkálkodott. Bálványimádás, okkultizmus"

    Milyen alapon ítélkezel te mások felett? Képmutató. Előbb vedd ki a saját szemedből a gerendát.

    Egyébként meg a hitgyülekezetére jellemző pontosan az amit leírtál a Katolicizmusról, úgy, hogy a leghalványabb ismereted sincs róla.

    "Aki rosszul gondolkodik, rosszul ítél"

    És kinek van alapja megítélni a másikat? Te Ismersz olyan hibátlan tiszta erkölcsű embert? És ha volna is ilyen, hol van az a bibliában Jézus tanításai között, hogy egyik embernek, egy másikra kell hallgatnia? Mit mond Jézus? Ki fogja majd vezetni őket? Csak nem a szentlélek? Ő nem egy ember ugye?

    Teljes káosz az írásod, összefüggéstelen, és teljesen félreértelmezed, még azt az egy-két gondolatot is ami véletlen bibliai lehetne.

    Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák