Új hozzászólás Aktív témák

  • Horka1

    tag

    Szent keresztények. Nem ártana elkezdeni gondolkodni ahelyett, hogy mindenkit hülyének néztek, aki nem fogadja el a káosz tanításotokat.

    A kereszténységnek csak a romjai léteznek, és ti a romok alól kiabáltok, hogy jajj ti bűnösök, pogányok a pokolra fogtok jutni, mert nem fekszetek ide mellénk a porba, és nem átkozódtok ti is életeteken át mindenkire aki szintén nem fekszik oda veletek, önmagát feláldozni, saját intellektusáról ezáltal valódi életéről lemondva.

    Imádkoztok, kunyeráltok állandóan egy istentől, aki nem is az akiről ti álmodoztok, és csodálkoztok, hogy semmiféle nagy szakállú törpapa nem jön és mond felettetek varázsigéket, hogy valami féle szentekké válhassatok, ami által gőgötök növekedvén, már Isteni segedelemmel mondhassátok, ti vagytok a kiválasztottak és a megváltottak, ti aztán mennyivel különbek vagytok azoknál, akik nem kiválasztottak. Innen már csak egy lépés a fasizmus, és az inkvizíció ugye.

    Azt hiszem, hogy inkább most én szüneteltetem a felvilágosításotokat, mert nem vagytok eléggé érettek intellektuálisan egy magasabb világszemlélet felfogására, az Isten valódi kilétének megismerésére.

    Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák