Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz HUTCHDB #129000 üzenetére

    Kétszer rendeltem emag-ról. Évekkel ezelőtt egy elárazott PC-alkatrészt, amit természetesen töröltek, meg idén az őszi glamour napokon kuponos budipapírt 5 nagy csomaggal személyes átvétellel. Egyiknek sem volt igazán tétje.
    Az a bajom, hogy külföldi (román) cég és teljesen mindegy, mit írnak a garanciális feltételekhez, megtehetik, hogy teljesen kényük-kedvük szerint állnak helyt bármiben, amit leírtak.

    Nem volt negatív tapasztalatom velük, mert nem vásároltam tőlük.

    Az Edigital pedig számomra megszűnt létezni az akvizíciót követően. Most járt le az utolsó náluk vásárolt termék garija, szóval már nincs miért idegeskednem.

    Ace owner: én nem tapasztaltam ilyesmit. Igaz, nem mentem sehova, az utolsó ajndékot is 3 hete vettem meg. De zsigerből gyűlölöm azt a teszetoszaságot, bambaságot, amit ilyenkor szokásos nagy számban lehet tapasztalni egy plázában.
    Ott téblábol férfi, nő, gyerek a hömpölygő tömeg részeként és mindent, de mindet tátott szájjal néz. Kortól, nemtől függetlenül ugyanúgy megnézi mindenki a szájfényt, matracot, csavarbehajtót, melltartót, boxeralsót. Inkább éjfélkor a benzinkúti Sparban vettem tejet, minthogy ugyanazért az árért bemenjek az Árkádba.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák