Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    válasz Hintalow #268 üzenetére

    Gondolom ezzel a karakterosztályokat ki is írtották a játékból, tech/orvtech, rocker, vagy céges formájában nem lenne ez túl élvezhető, hisz ők max valami kis pisztolyt használnak, azt sem túl gyakran.

    Tavaly ellentétes hírek jelentek meg ezzel kapcsolatosan. Az egyik hír a volt kiugrott ex-CDPR-esektől, hogy túl ambíciózusak voltak a tervek, és bár voltak karakterosztályok, sőt, karakteralkotás is, menet közben ezt visszavágták, és előre generált karakterre akarták szabni a játékmenetet, ami miatt egy csomó elvégzett munka ment a levesbe.

    Később viszont Mike Pondsmith (aki külsős tanácsadóként részt vesz a fejlesztésben) azt nyilatkozta, hogy benne lesznek a kasztok. Nem sokkal korábban beraktak plusz információkat, mely szerint a kasztok meglesznek, de menet közben döntheted el, merre is halad a karaktered, tehát ez már megerősített hír.

    Gondolom ezzel a karakterosztályokat ki is írtották a játékból, tech/orvtech, rocker, vagy céges formájában nem lenne ez túl élvezhető, hisz ők max valami kis pisztolyt használnak, azt sem túl gyakran.

    Márpedig szvsz megoldják. Ha belegondolsz a Netrunner se pisztollyal fog hadonászni...
    Ajánlom egyébként a trailer alapos végignézését. Effektíve az összes kaszt benne van, Rocker (az ezüst csaj a fellépésre megy az ajnározó tömeg előtt), Solo (pisztollyal ül a köztéren), Céges (ezt nem nehéz megtalálni :D), Nomád (ebből is több jelenet van, a "kis család" összeállásból, illetve az a jelenet, amikor a Trauma Team jön valakit kimenteni, miközben az egyik családtag géppuskával válaszol) Fixer (robot-bemutató), Netrunner (a hálózatra kötött ürge kinyírója) és így tovább.

    A közelharcra kíváncsi vagyok, azért a szabálykönyvekben legalább annyi közelharci fegyver/cyberware van, mint lőfegyver. És azért egy wolverrel vagy ripperrel kicsit élvezetesebb harcolni, mint x+8-ik gépfegyverrel.

    Én továbbra is maradnék a lőfegyvereknél... De szerintem megoldják, a trailerben és a eleve, már a teaserben is voltak karpengék...

    Meghát a rendszernek pont az a bája asztaliban, hogy mivel szintlépések sincsenek, mindegy hogy mennyire vagy tápos, egy db szerencsés lövésbe ha belenézel, neked annyi. Ezt nemtudom hogy lehetne ide átteni.

    Simán. Mindig is utáltam a szerepjátékokban a szintrendszert, amikor 60-70-80 szintesként kisújjal nyomod le ugyanazokat a szörnyeket / ellenfeleket, amiket a játék elején vért izzadva, mindenféle potikat / egyszerhasználatos cuccokat ellőve tudtál lenyomni...

    Remélem azért itt is el lehet majd hurcolni a halottakat illegálban elbizniszelni a szervbankokba ;]

    Trauma Team van, szvsz ez is benne lesz. :P

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák