Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    válasz t72killer #8036 üzenetére

    Én magam nem, de kóstoltam már friss kókuszdiót, igen.
    Az az édesebb íz inkább semleges, az van a legközelebb a konzerves kókusztejhez.
    A kókuszvíz egyszerűen semmilyen.
    A belső fehér rész az ami kicsit édesebb, de tényleg fűrészpor, inkább a nem sós jelzőt használnám.
    De egyiknek sincs semmi köze az ismert és túlcukrozott kókuszrostoz, mint amit pl. süteményekben van a Bounty szeletben érzel.
    Márpedig az itteni kommentekből az jött le, hogy azt az ízt keresik. De tudom mekkora csalódás, amikor az ember szembesül egy valóban friss kókusszal, semmi sem olyan, mint amit előzőleg kóstoltál vagy elképzeltél. :N
    De mivel az elmúlt 2 évben kóstoltam ilyet, lehet el kellett volna mennem egy covid tesztre. :DDD

    #8037 Moleman

    Mondom én, köszönöm. :R
    A húsa nagyon jó gyümölcslevesbe, mert amikor megszívja magát a folyadékkal és édesebb, akkor olyan jó "nyammogni' rajta, olyan jó sűrű zselés állagú. :D Belemélyeszteni a 2 fogsorod és csak érezni a túlcukrozott ízt. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák