Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz B-L-A-C-K #3264 üzenetére

    Elárulom, hogy:

    0. pont, a szezon végén már nem tervezem venni, egyrészt, mert ahogy mondtam szezon vége van. Másrészt sem a 365 PRO, sem az új E-TWOW modellek esetében nincs elegendő tapasztalat még, harmadrészt talán tavasszal kiderül, hogy Magyarországon milyen jogiszabályozás lesz rájuk. Lehet olyan mint Németországban, akkor nem veszek rollert és kész.

    1. Ha Xiaomi akkor kb egyből cserélve lesz a kereke elől és hátul tömörre... 9000 Ft a méhsejtrácsos kerék.

    2. A Kugoo azért szar, mert a bolygónak nincs olyan vidéke, ahol alkalmas lenne. Sivatagban a por miatt nem jön szóba :D Máshol meg bárhol eshet. Teljesen világos, hogy semmi ötletük nem volt a tervezésnél, koppintották volna a 400K-s márkáról, de még azt is elkúrták, mert képtelenek voltak a szigetelés roppant bonyolult műveletét megoldani, pedig ha ez teljesült volna, akkor a semmiből indult márka, még sikeres is lehetne.

    3. Ha már a semmiből indultak, nem nevet kellene szerezniük? Vagy azt gondolták, hogy majd mindenki szétszedi és magának szigeteli?! Vagy ha nem szigeteli és beázik (mert még mindig döbbenet, de ezen a bolygón esik az eső néha) akkor azt mondja, hogy hát ez fasza volt, veszek egy újabb Kugoot, oszt jónapot. Szerintem a legtöbb ember ha így csalódik egy márkában, akkor soha többet. Legalábbis én így vagyok vele. Oké, szétszedted, de neked az 500+ K-s sem volt jó. Két féle ember van ilyen téren, akinek minimális elvárása van, nem akar moddolni, csak annyit ,hogy ne ázzon be. Meg van aki megveszi a drága rollert, azt is szétkapja, mert ez meg az nem tetszik rajta és moddol. Nos én az elsőbe tartozom. Igen, nekem az E-TWOW most az amelyik szerintem megfelelő lesz. Pont úgy néz ki mint a Kugoo, vagy fordítva a Kugoo hajaz rá, mert nem mindegy ki másolt kiről.

    Ja és tudom nekem nem fogsz válaszolni, meg múltkor lehülyéztelek és egyből futottál a moderátorokhoz panaszkodni, pedig csak őszinte voltam...:/

    látod, ezt is rosszul tudod... Válaszoltam.

Új hozzászólás Aktív témák