Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz lugosi #7513 üzenetére

    A Pgytech onego solo v2 4L megjött.
    Jó táska, de. Egy nagyon nagy DE.

    Nem tudom, hogy a 4L a nevében azt jelzi-e, hogy 4 literes, feltehetően erre gondoltak, de akkor valószínű hogy nem szabványos literre gondoltak, ugyanis nem hogy a belső hasznos térfogata, de a külső befoglaló mérete sincs meg 4 liter közel sem. A belső részét 1 (egy!) liternek se mondanám. Ez egy nagyobb övtáska, amibe az igazolványon, telefonon, kulcson felül elfér még pár kisebb napi használatú cucc, plusz egy kis (!) milc egy pancake obival, vagy ha a napi használatú cuccokat máshol tartja az ember (másik táskában? :N ) akkor egy kisebb milc egy normál obival, egy plusz kisebb obi és egy telefon. De ha ezt használom egyetlen táskának, akkor kb. az XT-30 II a 27/2.8-cal fér el benne a telefonon, kulcsomon és az EDC tatyómon kívül (ez egy tenyérnyi Maxpedition micro organizer).

    Szóval ezt csak az vegye aki NAGYON tudja, hogy mit csinál, miért veszi. Én jelenleg úgy látom, hogy visszaküldöm, mert nincs olyan táskám, amibe a napi cuccokon felül az XT30+27mm ne férne el röhögve, és még ne is lötyögne. Ebben a fent leírtak passzentosan elférnek.

    Nem látom azt a felhasználási módot, hogy ebben a táskában CSAK fotós motyó legyen, mint a review-k sugallják. Vagy akkor mindig mindenki degeszre tömi a zsebeit kocsi- és lakáskulccsal, igazolvánnyal, telefonnal, zsebkendővel, pénztárcával stb-vel.

    Kabátos szezonban, ha valaki az a típus, hogy kitömi a kabátzsebeit, arra az időre jó lehet. Csak akkor meg az jut eszembe, hogy olyan kis fotós motyó, amit ebbe tennék az az egyik kabátzsebben is elfér. Szóval ezt a táskát úgy nagyon nem látom a használhatóság terén.

    Minőségre amúgy kívül-belül tuti, tehát ha valaki tudja hogy mik a határai, nem hiszem hogy csalódna.

Új hozzászólás Aktív témák