Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Kornel #127306 üzenetére

    Tudom, hogy BMW, de 1-es kupé, vagy kabrió? Továbbra is állítom hogy a legszebb szedánforma, amit a BMW az utóbbi 25 évben ki bírt találni, és nem akkora, mint egy teherhajó. Ráadásul adják normális benzinmotorokkal is. Esetleg egy Mini Cooper, ha már bohóckodós autót akarsz? Yarisnál/Coltnál nem kisebb, ellenben tényleg megy, 3M-ból meg már kijön egy megkímélt, jól felszerelt, nem sokat futott példány (legalábbis a németeknél). De ha nagyon el akarsz szállni, a szomszéd utcában rendszeresen parkol egy igazi jobbkormányos Skyline, azért azt még én is megnézem minden alkalommal, amikor elmegyek mellette, nagyon szép ízlésesen van megcsinálva, pedig ha valaki, akkor én utálom a NFS-típusú gagyituningot.

    Így végiggondolva más nemigen jut eszembe a játszós kisautó kategóriában, persze az obligát Mazda MX-5 (ha már itt tartzbk, BMW Z3, Z4) mellett, meg amiket te is említettél. Szerencsére neked emellett játszik a 'családi' utazós szedánoktól a városi hobbiterepjárókon át a business class kombikig kb minden, szóval azért van miből nézelődni.

    Esetleg valami Hyundai kupé? Vagy egyéb kompaktból készített utcai versenygép, mint Deicide Astrája? Megane-ból biztosan létezik ilyen, meg gondolom még egy-két gyártó bepróbálkozott vele általában kevesebb, mint több sikerrel. Szerintem mondjuk bűn randa mind, de hátha neked bejön a forma.

    Vagy vársz még egy kicsit, mert most jönnek a kisautókból készült városi miniterepjárók, a MAzda CX-3 itt már fut az utakon, de már láttam a hírt a Toyota (meg talán a Honda) hasonló kategóriás cuccáról is. Azok elég viccesen néznek ki, és valószínű, hogy készül belőlük majd morcosabb verzió is.

    Amúgy meg lassan tényleg eldönthetnéd, hogy akkor most melyik kategória érdekel... :U

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák