Új hozzászólás Aktív témák

  • Polllen

    nagyúr

    válasz stellaz #104999 üzenetére

    A párna is azért használódik el pár évente, mert olyan tud lenni, mint egy satu. :DDD Most nem volt vele szerencséd, mert az elmúlt pár hétben alig használtam. Inkább iem-t használtam és ilyenkor kicsit visszaáll a gyári formára.

    Egyébként a Grado meglepően jó, szerintem is egy kategóriába kerülhetnek hangminőség alapján. Lehet placebo, de nekem a 650 részletesebbnek, precízebbnek tűnik a Topping DX3 pro+szal, de A/B-zni kellene, nincs akkora különbség.

    Ami viszont biztos a 650-hez képest, hogy az SR225x kiemeli az énekhangot, így közvetlenebb a zenéből ez a rész, de nem bántóan teszi, uh a félelmem alaptalan volt. Közel sem annyira durva, mint a grafikonokon tűnik. (Persze jó, hogy pár napig itt lesz, hosszú távon még kiderülhet, hogy fárasztja a fülem.)
    Illetve ahogy írod, nem megy le olyan mélyre, mint a 650, de cserébe több és energikus a basszus.

    Ha lesz lehetőséged, a spartan-nal érdemes meghallgatni a Seni-t, mert nagyon hasonlóak lesznek a mélyek, de az alja is megmarad. Persze ez így máris plusz költség. A könnyen hajthatóság nem rossz anyagilag. :DDD

    Ha nem lenne a Sennheiser, simán elgondolkodnék egy ilyen Grado-n, mert éppen csak annyira fun a 650-hez képesti kiemeléseivel, hogy tetszik, de nem bántó. Jó cucc. Kábel nélkül a kényelem 10/10, de ez a "sodort kötél" nálam elhúzza a fejest.
    Kipróbáltam a lakásban mászkálva a Fiio BTR3K-ról, de a kábelt külön fogni kell, mert kényelmetlenül nehéz. Nem is értem. Összességében a kényelem miatt mást néznék, a hangja az jó.(Lehet még a moddingra is rávetemednék, hogy cserélhető legyen az a kábel.)

    Meghajtani meg kb annyira nehéz, mint a Moondrop Aria-t.

    [ Szerkesztve ]

    "Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Új hozzászólás Aktív témák