Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz fehér_ember #105025 üzenetére

    Igen, én is jártam már így, hogy lett különbség a kábelcsere hatására, csak éppen nem pozitív változás, hanem kellemetlenebb, rosszabb lett hallgatni. Ez is benne van a pakliban, ilyenkor visszateszed a régit.

    Az ezüst, vagy ezüstözött általában talán lehet ad egy kicsit több részletet, de világosítja a hangot és elvesz a mélyekből, sok ember ezt nem szereti, én mondanám csúnya jelzővel hogy harsányabb lesz. A réz viszont nyugisabb, kiegyensúlyozottabb szerintem.

    Szerintem az a jó, ha minél rövidebb, minél jobb minőségű a vezető anyag és szerintem ha fonott (ez az interferenciát szünteti meg a két párhuzamos drót esetén), de próbálgatni kell mi a jó, vagy legalább utánaolvasni, hátha a fórumban van valami jó tipp.

    Olyan is volt, hogy ami a HD800S-nél bevált [link] Javult a hang és a részletek az érzésem szerint, pláne nem az a 3 méteres nehéz kábellel kellett harcolnom.

    Ugyanez az érzésem szerint nem vált be az Audio Technikánál: [link] Harsány lett tőle, nem is értettem miért is nem hallgatok zenét rajta. A gyári kábelt visszatéve megnyugodtam és ismét hallgattam zenét rajta, de leginkább ez vált be: [link]

    RCA kábelből pedig ez: [link] Elsőre elrontotta a dolgokat, de nem adtam el, később remekül passzolt a cuccaimhoz, miután az amp-ot és a fejest is cseréltem.

    Tehát nem biztos hogy rossz kábel, csak olyan van ami nem passzol az aktuális láncodba, de lehet a későbbi fejlesztéseidbe remekül illik. Nem feltétlenül kell rögtön megszabadulni tőle, pláne ha tervbe van véve fejlesztés, érdemes az új cuccaiddal is kipróbálni.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák