Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Atomizer #106010 üzenetére

    +Ba cy lus

    "Jól látjuk az aprón, hogy a 660S nyert?"
    Eh nem igazán, sőt... Tegnap nem voltam elégedett a 660s-el, lehet mégis visszamegy. Ha csak azt hallgatnám pár hétig, akkor valószínű ráállna a fülem, redditen is ezt írják sok helyen. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy jó dolog ezt így erőltetni, amikor a 600-at felrakom és az instant jól szól mindennel. Az van előttem, hogy ha ennyire "megszokást" igényel, akkor az valóban jó dolog-e vagy csak erőltetés igazából, mert mindent meg lehet szokni idővel, még a rossz dolgokat is.

    A megszokást szerintem teljesen ki kell zárni ebből a képletből és csak így lehet ezeket objektíven megítélni. Most így a 660s és 600 esetében, nem tudok olyan szcenáriót elképzelni, ahol mondjuk 10 alannyal számolva, akik még soha nem hallották egyiket sem és a fejükre tennénk 1-1 percre mindkettőt, többen mondanák azt, hogy számukra a 660s jobban szólna. Szerintem 10/8-an minimum azt mondanák első benyomásra, hogy a HD600 a jobb és ez azért beszédes. Lehet nem így lenne persze, de nagyon ezt érzem. Kizártnak tartom, hogy aki nincs napi szinten trenírozva a 660-ra, az jónak találja a hangképét így a semmiből jövet.

    Szóval jah, most így állok. A 600-at azért raktam fel, mert most nagyon peak áron mozog az üzletekben, mondom jó áron el tudnám adni, de szerintem a 660s is vissza fog menni a thomanhoz, akármennyire jó áron volt.

    Vannak vélemények miszerint csak a beszüntetett 700-asok drivereit próbálják így kiszórni 660s képében, jól lenyomott hangképpel, hogy az amúgy éles hangú driverek ne hallatszódjanak annak, amik valójában. Ez logikusan is hangzik, lehet ez a nagyon muffled hangkép valójában kényszerből jött, így tudják "hallgatható" formában eladni a 700-as drivereket, nemtom.

Új hozzászólás Aktív témák