Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz -Mosquito- #18550 üzenetére

    Nem csíped őket?

    Nem volt zsákba macska, a szerelő srácok megmondták, hogy "épített" a motor, de korrekt menjen vele egy kört és érzi. Az elődöt (Kymco GrandDink 125) kifocizta alóla a mackósajt mellet egy kis Ticos p*csa. :((( Roncsár + biztosító + ráfizzel hozta el. Mivel a GrandDink !!!elvileg!!! GTK-ra tört (Váz, villanyak, villa) legalábbis nekünk és a biztosítónak a Wilker ezt mondta.

    Plussz poén: Még a kis 125-ös Quannonom volt, mentünk fékbetétért (Fótiak vagyunk szóval közel van, ilyenekhez tökéletes.) és ott volt kiállítva eladóként a motorja, a GrandDink. Megismertük, a tükrök végén kis gumi "ütközök" a hasidom egy helyen két popszegeccsel összehúzva, a kormányon az általa fabrikált MP3 / Rádiós magno, a motor ezüst színére fújva SŐT még a megerősített dobozkonzol is rajta volt. Szóval nem véletlen egyezés volt... :DDD

    [...] Digit, a végén még egy így is ronda összképet még rondábbra festetek bennem a Wilkerről. :D

    [...] a Foresight vétele óta eltelt 5 év és ~40 ezer km, kopp kopp eddig semmi komolyabb gondjuk nem volt.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák