Keresés

Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz shtml #44 üzenetére

    Példa volt, vágod?!?! És ha elolvastad volna, amit írtam, láttad volna, hogy nem csak neked szólt (de neked IS). És DIREKT sarkítottam, hogy meglásd, miként festettek az első hozzászólásaid (nem azért, mert szó szerint ezt írtad, hanem azért, mert ''ezt kommunikáltad). Azonkívül fájlalom, hogy le sem tojod, amiket ír itt az ember...

    Ami a moderálást illeti: bárkit moderálunk, aki nem megfelelő stílusban írt. Mivel ott elkapott engem a hév, moderáltam magamat. Ne verd a melled, mert rosszul teszed -- semmi köze a ''vélemény vállalásához'', személyeskedő valamit írtam (mint te most a ''te már nem változol'', ''HAZUDSZ'' ergo hazug ember vagyok frappánsságoddal), kiszedtem.

    Ez nem azt jelenti, hogy nem vállalom a véleményem. Továbbra is fenntartom például, hogy nem először b@szogatsz, és hogy marhára elegem van belőled. Érted, ideírod, hogy HAZUDSZ, meg ilyeneket... no comment. Azt pedig szintén ne hidd már, hogy ne lehetne fogást találni rajtad, mert olyan baromi előzékeny hozzászólásaid vannak.

    De, inkább leírom még1x, hogy utólag megértsd: ha cikket fikázol, a szerzőjét is fikázod, közvetve. Ezért ne tedd.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

  • dr.Mura

    tag

    válasz shtml #44 üzenetére

    Sajnálom, hogy a fórumban ilyen módon kicsit elszabadultak a tesztoszteron indukálta hozzászólások. Azt lenne érdemes becsülni, hogy valaki egy kupac melót belefeccöl egy cikk megírásába, teszt elkészítésébe, aztán pedig mások jönnek és alapból csak ellenzéket játszanak.

    Eredetileg nem érdeket nagyon a téma, de a fórum hatására elolvastam alaposan a cikket és szerintem egy szó nem esett benne arról, hogy ez egy fene jó, meleg hangú, hig-end-hi-fi verő erősítő lenne, ami elektrosztatikus hangfalakon keresztül lett élveződve, szép magyarul szólva.

    Ez a cucc - összehasonlításban más alaplapi cuccokkal, amelyeket jobb híján dobálnak rá a lapokra a gyártók - egész jól hasít, mondja a cikk. Ha valaki ellenkezőt akar mondani, tényleg először hallgassa meg. Sokat dolgozom csoportokban és minden csoportban akad egy olyan ember, aki örök ellenzéki. Emiatt már többször ment fel bennem a pumpa. Aki valamit mondani akar, tegyen le valamit előbb az asztalra.

    A Logitech billentyűvel kapcsolatos fórumban nem értettem egyet pont Parci véleményével a billentyűről - de napi 14 órát dolgozom egy olyan billentyűvel. Szerintem aki még nem hallotta azt a csöves erősítőt, legalább ne vádolja dilettantizmussal azt, aki a.) tényleg hallotta, b.) sokat dolgozott azért, hogy egyáltalán meghallgathassa és c.) ingyen és bérmentve elolvashattuk mindannyian, hogy van ilyen lap és hogy szerinte milyen.

    Kíváncsian várnám, hogy akinek más véleménye van a lapról, az mondjuk mérésekkel kicsit támogassa meg, vagy legalább kicsit szerényebben fogalmazzon meg kritikát. Bár ahogy szokás mondani, kiibicnek ugye semmi sem drága...

    C8H10N4O2

Aktív témák