Új hozzászólás Aktív témák

  • jerry311

    nagyúr

    válasz dabadab #8 üzenetére

    Ha az iTunes lenne az egyetlen weblap ahonnan legálisan lehet zenét letölteni, akkor megállnák a helyüket a szép gazdasági kifejezések amit említettél.

    Ennyi erővel perelhetném a Microsoft-ot, mert a Windows helyett elkezdtem Linuxot használni és nem megy rajta az Office... (vagy épp fordítva) És ez erősen korlátozza a versenyt...

    Elég nyilvánvaló, hogy az Apple nyeresége és sikeressége az iPod-dal sokak szemét csípi. Nem véletlen, hogy annyi kínai iPod klónt gyártanak és persze veszik mint a cukrot. Meg az sem véletlen, hogy emiatt a versenyhivatalok is támadják, mint ahogy minden más céget, amelyiknek sikerült egy olyan sikeres terméket alkotnia, ami egyeduralkodó a piacon.

    Az is elég valószínű, hogy aki iPod-ot vesz nem azért veszi, hogy zenét tölthessen le az iTunes-ról, hanem hogy legyen egy MP3 lejátszója. Ezzel együtt a lejátszó lehetőséget jelent az iTunes-os zene letöltésre. Ha a kedves vásárló elolvasná, hogy hol tudja lejátszani az iTunes-os zenéket, akkor nem lennének ilyen jellegű vásárlói panaszok. Szvsz egyértelműen a vásárló felelőssége, ha nem tájékozódik arról, hogy egy adott weblapról letöltött zenéket milyen lejátszókon hallgathat. Van másik online zenebolt is, ahol nyilván más típusú DRM van, tehát nemcsak iPod-on hallgatható az onnan letöltött zene. Jaaa, hogy a kedves vásárlónak az iTunes teccik, mert miért ne tetszene ha már iPod-ja is van? Hát viselje a következményeit?

Új hozzászólás Aktív témák