Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    Qru: nem, nem foglalkozik utcai autókkal, de már annyi szívességgel lógott nekem, hogy mindig akart nekem ajándékba írni progit az aktuális autóimra, de se az 1.9-es, se a 2.0-ás B6 Passatra sem akartam íratni, mert minek. :)

    Parci: ezt szerintem így nem lehet összehasonlítani, mármint a V8-assal, meg az valamivel korábbi konstrukció is volt, ha minden igaz. Persze mellé tehetjük, hogy a H6-osunkkal egy idős sor6-os, 3 literes BMW szívómotorok meg 310 LE / 400 Nm-t tudnak (N54-es széria), de ellenpéldaként ott van a korabeli V6-os Audi 3 literes szívóbenyás mocija 220 lóval, boxerből meg elég nehéz lenne bármihez is hasonlítani, szal pássz. :)
    Hivatalosan át kellene vezetni a forgalmiban, és le kéne vizsgáztatni szigorítottban, és kellene kapni egy hatósági bizonyítványt a módosításról. Ahogy minden olyan "chiptuning" esetén, ami nem fogyioptimalizálásra irányul, hanem teljesítménynövelésre. Nem hivatalosan még nem hallottam olyanról, hogy egy autót akár közúti ellenőrzés során, akár műszaki vizsga alkalmával megmértek volna fékpadon.

    [ Szerkesztve ]

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák