Új hozzászólás Aktív témák

  • ANOka

    őstag

    Tegnap megjártam a Curve(ájá)-val!

    A Bauhaus pénztárnál "jutott eszébe", hogy neki SMS-en keresztüli telefonszám hitelesítést kell végrehajtani. Az előző napokban, amikor be- beléptem a programba, akkor semmit sem jelzett!
    A hitelesítés után az ott használni kívánt bankkártyám nem működött, azt is törölnöm, majd újra regisztrálnom kellett. (Google Pay -jel akartam fizetni, abban a Curve van beállítva.) Itt banki kártyával kellett fizetnem ~
    30 ezret.

    A következő két vásárlásnál - egy másik helyen - a Google Pay & Curve kombó működött. Sikeresen fizettem egy ~8 ezer és egy ~20 ezer Ft-os számlát.

    Végül jött egy Shell kútnál történő tankolás. Ott megint nem működött a Google Pay & Curve kombó: 050 egyéb hiba. Itt lehet, hogy éppen a GPay "hülyült meg", de akkor is. Ismét banki kártyával egy ~20 -as. :(((
    Lehet, hogy használhattam volna a Curve saját kártyáját, de eszembe sem jutott: több hónapja sikeresen használom a Google Pay & Curve kombót! :W

    Végül a hitelkártyámat is 5 próbálkozás után sikerült újraregisztrálnom (?) az app-ba. Gondolom az telefonszám hitelesítés miatt igényelte ezt.
    Most minden kártyámat el kell távolítanom és ismét hozzá kell adnom emiatt?

    A GBit meg nem akar(t) működni: egy tételt többször próbáltam átterhelni a hitelkártyára, de mindig azt írta ki, hogy sikertelen. A tranzakció történetben még most is másik kártyán szerepel, de az összeg már nincs az ahhoz tartalmazó számlán.

    Természetesen még tegnap írtam az app-ból a supportnak, hogy miért nem megy/ment a kártyaregisztráció és a GBit? Egyenlőre választ nem kaptam.
    :F :((

Új hozzászólás Aktív témák