Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz dgyuri0123 #114005 üzenetére

    Tény az, amire van bizonyíték. A Spoti Premium és lossless közti különbséget többen elvégeztük, többezer emberen, az eredmény az, hogy senkinek nem megy. Te azt mondod, hogy többezer ember hülye, a teszteket hülyék csinálták, te hallod, anélkül, hogy bármi bizonyítékot adnál. Komolyan nem látod a problémát, vagy csak szórakozol?

    "Akkor mit nem értek szerinted?"
    Leginkább azt, hogy attól még, hogy délibábot látsz, az nincs ott. Épp ezt teszed a füleddel, és nem mersz szembenézni azzal a teszttel, amin ez kiderülne, mert összeomlana a kártyavár, amiben élsz.

    fererencz89: A teszteredmény annyit mond, hogy mi a határod, ami alapján másokhoz tudod hasonlítani a határaid. Ennél több információtartalma nincsen. Megtudtad, hogy az emberek felső 10%-ában van a hallásod, illetve hogy ha 192-es Vorbisba tömöríted a zenéid, azzal rengeteg helyet spórolsz, miközben a hangot ugyanannak fogod hallani. A tesztek során átfogó képet is kaptunk az emberiségről, mégpedig hogy a legjobbaknak a YouTube a határa, a Spoti ezen már túl van, ahogy a csoportos eredményeken az látszik, hogy a hifis nagymenőknek továbbra is közük nincs ahhoz a szinthez, amiről azt hiszik, hogy képviselik.

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák