Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    válasz xtremetuning #33957 üzenetére

    +1!
    Igaz, nagyon ritkán szoktam hozzászólni, de minden nap több alkalommal is olvastam a topic-ot...
    Nem tévesen írtam múlt időben, mert néhány napja, nincs nagy kedvem hozzá. Elveszni látszik a bensőségessége a hozzászólásokkal kifejezett kapcsolatoknak. Voltak korábban is "késhegyre" menő viták, de valahogy, mindig megmaradt az egymás iránt tanúsított tisztelet. Ez most lassan elmarad, hiszen a mostanában idetoppanó nagy arcok némelyike, nem által "hazugnak" titulálni egy a "törzsgárdához" tartozó fórumlakót. (pedig, iskolai végzettségét látva -ha igazat ír- az iskolában kellett volna némi kommunikációs korrektségnek is ragadnia rá, az állítólagos szakismeretek mellett...)
    Nem gond, ha valaki önigazolási fóbiában szenved, de hála a magyar nyelv szókincsének, ezt oly sok (kevésbé morbidan fogalmazható) változatban is meg lehetne tenni. Ez itt nem a mindennapi élethez velejáró "szájkaratés" csatamező, az életben maradásért vívott csatatér! Talán 2 - 4 hónapot tudok jósolni a topic-nak, és kihalttá fog válni a kialakult stílus miatt. Csak vissza kell olvasni néhány nap hozzászólásait, és máris szembetűnik, hogy a napi szinten korábban hozzászólók közül, néhányan hiányoznak, vagy éppen kevésbé aktívak.
    De sebaj, annyi másik, hasonló témájú topic van! Addig, majd olvasom azokat. Itt pedig továbbra is lehet az MP3 adta tömörített anyag előnyeiről témázni!
    Kellemes zenehallgatást!

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák