Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz Core2duo6600 #175545 üzenetére

    Jep, köszi, már beszéltem is velük, sajnos az itthoni adatbázisban nem látszik lényegében semmi (2010-ben valamilyen garanciális bejegyzés van, aztán annyi). Időpont 3 hét múlva kérhető, de így nem lennék vele előrébb semmivel kb. A kinti Kia-nak lehetne írni (ahova hordták).

    Viszont most egyre inkább hajlok arra, hogy ismerősöm Renault Megane-jat megvegyem arra a ~fél évre itthon (~350k körül), aztán majd az osztrákoknál kitalálom, hogyan tovább.

    Kérdés: mivel cimborám, ezért lehet variálni azzal, hogy miként történjen az átadás: teljes adásvételi, üzembentartói, vagy nem tudom mit lehet még. Ha nem eladja nekem, annak előnye, hogy nem kell még az átírást is fizetni, köztünk meg ez nem gond. Ezzel viszont az a gond, hogy nem leszek tulaj, én nem fogom tudni eladni, jól sejtem? Még ha egy megbízást is írnánk, kétlem, hogy ebbe sokan belemennének. Persze később is felmerül, hogy vajon más megvenné-e tőlem, ugyanezen okokból kifolyólag.
    Mit javasoltok? Legyen egyelőre egy üzembentartói (?) szerződés, s később még mindig írhatunk adásvételit? Én hogy tudnám később eladni ilyen árfekvésben? Vagy ez annyira még nem a vészesen olcsó kategória, s simán ki szokták fizetni rá az átírást költségét? Ami ahogy számolom, 60k lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák