Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz rasotamas #200018 üzenetére

    A nagyobb közép kategóriás sedanok örök problémája hogy hátul gyakorlatilag két kényelmes ülés van kialakítva közte meg egy kis pad.
    Anno egyszerre volt Toyota auris és a b7 A4 és hiába volt nagyobb az Audi hátul két gyerek ülés mellett oda egy kézi táska fért csak el, /gondolom a Passat dettó ugyanez/ míg az Aurisba gyak egy egybe pad van hátul így a két gyerek ülés mehetett az ajtó mellé és közéjük épp oda fért a Feleségem.

    A touran egy jó autó, a 3. sorban pl nagyobb a hely benne mint a Kodi ban, vagy nincs úgy fent a lábad, viszont a csomagtartó 6-7 ülés mellett csak 170 l (a Kodi több mint +100) illetve a középső sor ülései igaz külön formazottak, de ahogy rbalint88 írja csak 3/4 méretűek.

    Nekem van még két ahhoz elég kis gyerekem hogy a következő 5-8 évben is max 14 és 10 évesek lesznek így sokáig be lehet még őket rakni a csomag térbe.
    És akkor viszont marad közepen a két szélső kényelmes meg elől a két fotel.
    És van egy 270-300 as csomagtartó még mindig.

    A legjobb erre a 3-4 gyerek sportra egy Galaxy/Alhambra/Sharan.
    De már alig vannak. Az S max pl nagy volt de a csomagtér kisebb mint a kodiaqban akár 5/7 üléssel.

    Ha viszont nincs rá 14+ M Ft akkor marad a Kodi (bár én 2020 végén rendeltem azóta el szállt az ár rendesen) vagy a touran vagy ami van még.

    Anno még a dobozokat is megnéztem (Toyota city opel combo Peugeot rifter) de ott meg az üléseket nem lehet a padlóba hajtani tehát ott előre tudni kell csomag vagy ülés.
    Plusz azok azért sokkal komótosabbak.

    Nehéz döntés, melyik a jó.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák