Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz rbalint88 #200032 üzenetére

    Köszi a tippeket. Elég off-ban vagyunk, de akkor már hadd reagáljak. :)
    - Nagyjából képben vagyok már kisgyerek-autó témában, most 2 kisgyerek van és jön a harmadik. Ezért gondolkodom, mi legyen.
    - A feleségem csak addig ülne hátul, amíg a pici el nem éri a kb. fél-1 éves kort, de addig ez nekünk must-have feature. Csomót utazunk, amikor én vezetek.
    - De ettől függetlenül sem fél évért cserélnék autót, valószínűleg mindenben jobb lenne egy Sharan méretű egyterű, mint a Passat (szeparált ülések, tágasabb, nagyobb csomagtartó, 7 ülés, tolóajtó)
    - Babkocsim van nagy is meg esernyő is, szerintem az esernyő sem foglal kis helyet, csak máshogy
    - A Multimac nem rossz ötlet, néztem már korábban is. Még jobban utánanézek, hogyan is működik. Mondjuk drága meg külön gyerekülés kell meg anyámkínja hozzá (1 millió Ft-os beruházás...), de persze valóban olcsóbb, mint autót cserélni. Cserébe lásd fentebb, nem csak ennyi előnye lenne egy Sharannak. Azt mondjuk én 100% nem hiszem el, hogy "will take children from 0 - 36KG in the adjustable 5 point harness". Megnézném, hogy ki teszi bele az újszülött kisbabáját gyerekülés nélkül...
    - Ésszel pakolás sajnos nem megy nálunk, de én is szeretem a bőséges helyet és kényelmet, és az asszonnyal sem akarok ezen vitatkozni. Ezzel együtt 3 gyerekkel szerintem sok hely kell, főleg hogy sokat utazunk

Új hozzászólás Aktív témák