Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Hát különböző véleményen vagyunk :) vagy nem is annyira? :P

    Ha jól értettem a cikkben arról van szó, hogy használhatatlanná tették a p2p alapú szolgáltatásokat.

    Szerintem ha valaki nagymennyiségben forgalmaz adatot, akkor teljesen mindegy, hogy milyen protokon tette... akkor http is lehet lassabb számára abban a hónapban. És konkrétan azzal nem értek egyet, ahogy a cikkben írták: hogy nem működik, mert korlátozzák. (nem lassú, hanem nem megy / megszakad).

    Aki csak alkalmanként ki akar próbálni valami szolgáltatást, az jár rosszul, hiszen nem lehetséges. A p2p szolgáltató cég is rosszul jár, mert így nem jut el a felhasználóihoz. Az isp-t nem sajnálom, hiszen nagyot ígér, aztán meg kiskirálykodik, hogy ezt nem lehet és értelmetlen szabályokat csinál. A feltöltés és letöltés sávszélessége eleve asszinkron (adsl)... szóval arányaiban sokkal több a letöltés mint a feltöltés.

    Egyébként ismerettségi körömből tudom, hogy az amatőr netezők jobban ismerik a p2p lehetőségeket mint az ftp-t. (p2p klienseket használnak, ftp-ről azt sem tudják eszik vagy isszák, http-n is csak olvasgatnak)

    Előfizetsz egy színes újságra, azátán 2 hónap múlva azt mondja a tulaj, hogy nem éri meg annyi témával foglalkozni.. ezek után csak recepteket íruk az újságba. De persze ez teljesen normális és el kell fogadni.. hiszen a tulaj haszna a lényeg, az hogy én mint ügyfél mire szerződtem az mindegy.
    Kifizeted az autópálya matricát, de aztán kitalálják, hogy csak motorral lehet menni az úton, mert az autók miatt jobban rongálódik az aszfalt és úgy nem lesz elég haszon, ha javítani kell az utat.

    Miért ne lehetne az upload és download értékeket dinamikusan kezelni? Naponta / hetente ellenőriznék mennyi forgalom volt és annak függvényében lassítanák azt aki már a fair szinten túl van. (persze, ha valóban jól működő prioritizálás van, akkor az is jó dolog)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák