Új hozzászólás Aktív témák

  • S_Gaming

    csendes újonc

    válasz subaruwrc #10001 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    A tápot javasolták mások is, de ez egy 450 W-os táp, amiről semmi extra nem megy, 1 HDD, 1 SSD, 1 System Fan van mindössze, de volt a kártya tesztelve úgyis, hogy le volt húzva minden, az eredmény ugyanaz, 6 nap ilyen próbálgatásokkal telt el. Eleinte nem volt boot loop, azt már az utolsó napon csinálta, akkor adtam fel. A lap LGA 1155-ös, nehezen tudok ilyet szerezni, ha ebbe beledöglik és most a versenyhez kritikus, hogy meg legyen legalább a gép.

    A tápot (és a gép nagy részét) 2013 augusztusában vettem újonnan.

    Az új kártya 75 W-ot eszik a hivatalos leírás szerint, 400 W-os tápra van szüksége:

    http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=274

    A mostani kártyám 60 W-ot eszik és szintén 400 W-os tápra van szüksége.

    A gépet játékfejlesztésre használom, most nyáron lightmap beégetést csinált, ez minden alkalommal több órás meló, a terhelésről némi adat:

    CPU: huzamosabb ideig mind a 4 mag 100 %-on ment, a hőmérsékletek is felszöktek a gyárilag előírt 60 fokra (üresjáratban 25-35), természetesen volt hangja rendesen a ventiknek is, de stabil maradt a gép, még film is ment mellette a másik monitoron. (két monitor van a régi kártyán, az újra egyelőre csak egyet tudtam kötni)
    RAM: 70-80%-ban volt kihasználva a 20 GB RAM, szal dolgozott rendesen.

    Ezt hetekig toltam, mert a játék optimalizációját kellett kitesztelni erre az őskori kártyára.

    Olyan ismerősöm nincs, akihez el tudnám vinni a kártyát, szal jelenleg csak itthon tudom tesztelni a többiek tápjával, de azok szerintem kisebbek az enyémnél. Azért megpróbálom, de szerintem, ha a fentiekbe nem feküdt bele, akkor nagy gond nem lehet ott.

    A BIOS már érdekesebb kérdés, a bekarikázott F13 van nekem, de SATA és USB módosítás miatt nem láttam értelmét az update-nek. Kellene? Sőt én tartok az alaplap hibájától is kicsit.

    Ez van most:

    Edit: Jut eszembe nyáron még USB-s külső ventik is mennek róla (mármint engem hűtenek).

    Sőt rajztábla, kormány, midi keyboard, fényvezérlő is megy róla, ezekből az első kettő állandóan rá van kötve. Nyilván most a hétvégén minden le volt véve a teszt során.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák