Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Scaletta #22007 üzenetére

    Ismeros sztori nekem 7honapomba es 25eFt bukott ugyvedi dijba es birosagi illetekbe kerult mire visszakaptam a vetelarat toluk :U . Mivel nem jogot vegeztem ittvan hogy nalam mit talaltak a BT-nel meg egy jogasznal:

    - megnezed a jotallasi jegyed. A termek neve melle mit irtak? Ha 60honap akkor nekik van ciki (de majd probalkoznak arra hivatkozni hogy igen oda tobbet irtak de mint alatta az ASZF-ben is irjak valojaban az csak 12honap - torveny szerint kotelezo - jotallas). Gyakorlatilag meg nem mert ha a jotallasi jegyen ketes info szerepel akkor a vasarlo szamara kedvezobb a mervado ami esetedben a 60honap.
    - konkretan rakerdezel hogy hol jar a dolog. Itt ismetelten ha szerencsed van akkor esetleg megmondjak hogy hol matyiznak a cuccodon. Nekem konkretan leirtak hogy 3honapig porosodott a beszallitonal az meg sz@rt az egeszbe bele - bar akkor meg nem volt jarvany sem szoval... Na ha igy van akkor maris Ptk 6:160 es tersz is at a cserere/penzvisszara, amit persze nem fognak teljesiteni csak legyen nyoma elobb a BT kesobbiekben meg a birosag elott :D - nalam bekertek minden levelezest mindket helyen.

    - Hat ha nem mondanak semmit akkor a gyarto oldalan szokott lenni ilyen RMA status oldal ahol megadod a termek sorozatszamat es letudod kerdezni hogy a gyarto szervizebe mikor erkezett be a cucc es mikorra tortent meg a javitas. Szoval ha a gyarto 3nap alatt javit/cserel te meg vartal 2-3honapot akkor az mar eleg eros erv.

    Bar mivel juli.07 -en kezdted meg a hercehurcat a BT is turelemre fog inteni. En anno februar elejen kezdtem es majd MAJUS elejen erdeklodtem eloszor. Jo az meg mar a masik veglet volt es az tette fol az i-re a pontot hogy 4honap utan amikor visszakaptam a "javitott" termeket kiderult hogy tovabbra is selejtes mert amit leirtam hibanak az sem a bolt sem a beszallito szerint nem volt hiba. Kesobb 6honap amikor mar fuggetlenul jeleztem en is a gyarto fele (na ez is jo nehezen ment) azonnal kiderult hogy jaaa az igenis hiba. Szoval egy kalappal, de jo nehez szules lesz.

Új hozzászólás Aktív témák