Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #175733 üzenetére

    Találtam egy Hyundai i30-ast,

    Voltam egy szerelőnél, aki délután átnézni az octaviát, erről jókat mondott, meg hogy 200k még nem a világ annál a modellnél, viszont a Hyundairól meg sem akarta hallgatni amit mondok. Szerinte szarul van kezelve az alváza, hamar szétmarja a hólé, rozsdásodik és onnan ko, illetve ha szerelni kell, drága és macerás beszerezni az alkatrészeket.

    Ezt gondoltam megosztom. Újonnan jó autónak tartja, minimális szervizigénnyel, de 10 év felett már inkább nyűg lesz, szerinte abból könnyebb rosszat kifogni mint az octaviaból.

    Hallod, ahhoz hogy én észrevegyem hogy az átlagnál jobban kopik-e a gumi, szerintem kb 5-6x még ujjá kéne születnem :U

    Ez egy olyan dolog, hogy én sokkal inkább gondolnék arra hogy rossz a gumi minősége, kifogtam egy selejtes szériát, mint arra hogy az autóban valami felfüggesztés gond van. Persze lehet hogy segít ha csak a széle kopik el, akkor látod hogy valami nem ok, és úgy nem kell Sherlocknak lenni hogy kiderüljön az autóval van a gebasz, de ez most megnyugtató, azt hittem hogy pl a rossz utak miatt tört el valami nálad, ami sajnos itt is jellemző.

    Én csak azt mondom, hogy aki 2005 körüli autókat keresgél 2019ben, az valószínűleg utolsó tulaj lesz, és az hogy lelakja az autót mondhatni normális. Engem annyi érdekel hogy mindig biztonságos legyen, és főleg az erre irányuló szervizek érdekelnek.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák