Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Belba #261 üzenetére

    Használj internet explorert, váljék egészségedre, böngészni azzal is lehet, valóban.

    Azért, mert:

    Ezt használják az iskolákban, ezen fut pistike játéka, ezen futnak a céges programok, ezt használja az apeh, "mert hozzá adják" a géphez, mert az emberek 90%-nak a számítógép = windows.

    Amúgy meg a hazai viszonylatban sajnos az emberek kb. 60%-a használja illegálisan, mert nem tudja/akarja megfizetni az árát. Ez nem normális, de bizonyos értelemben sokan rá vannak kényszerítve.

    Viharos gyorsasággal nem tud terjedni a fent említett okok miatt, a firefox meg az opera is MINDEN szempontból jobb, mint az ie, még sem tudták a mai napig megdönteni a számos sebből vérző böngészőt. Tudom, neked meg a másik 100 millió embernek tökéletesen megfelel, hát használjátok egészséggel, véletlenül se használjatok valami biztonságosabbat és hatékonyabbat, ha van szarabb is integrálva.

    Az a 20 év az akadálya, amikor beférkőzött mindenhova, mára gyakorlatilag egyeduralkodóvá válva. Az otto motor sem egy jó dolog, hiszen szennyezi a környezetet, műszakilag nem túl jó a hatásfoka, a kőolajkészletek vészesen fogyóban vannak, de Otto ezt találta fel, ez volt az első. Azóta persze komoly gazdasági érdekek is fűződnek hozzá (ahogy IT szempontból MS esetében), hogy ne terjedjenek az elektromos meghajtású autók, pedig a technológia már rég adott, és fejlesztéssel még hatékonyabbá válna, a hatásfoka pedig már most is messze jobb. Csak egy hasonlat.

    Nem boldogtalan, használj, amit akarsz, csak ne legyen mindenki rákényszerítve arra, hogy azt használja amit te, mert most ez van az esetek jelentős többségében a már számtalanszor felsorolt okok miatt. Meg ne költsön az állam sem az adófizetők pénzéből milliárdokat egy olyan megoldásért, ami teljesértékűen helyettesíthető ingyenes megoldásokkal is.

    Nem, éljen csak, legyen verseny, ki tudja, egy napon még megváltozik a cégpolitikája:)

Új hozzászólás Aktív témák