Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Qru #10972 üzenetére


    Subaru Legacy Kombi 2.5GT (BR / EJ255)

    Régóta bakancslistás tétel volt egy bubu :) anno persze mint mindenkinek egy Impreza WRX volt az álom. Idővel viszont változnak az igények családi kombi kellet ami kényelmes és ha kell megy is :D. És ha már eljutottunk odáig, hogy ilyet vásárolunk akkor közös együtt értésben párommal úgy voltunk csak is Subaru lesz a következő családtag.
    Sokáig keresgéltem többször is láttam a hirdetést illetve volt még egy Svájcból behozott is anno hirdetve. Múltját tekintve elég szépen vezetett minden nagyobb szervizt felvezettek a könyvbe azokat is amik mér nem garis időn belül voltak. Sajnos az első gazdája ténylegesen egy amatőr barom volt aminek motorcsere lett a vége :(. Utána már több odafigyelést kapott. ( tervezek össze állítani majd magamnak egy digializált szervizelési listát az autóról talán ha szerencsém van ki tudom kérni a szervizekből a felvezetett szervizelések alkalmával pontosan miket is csináltak az autóval. ) A váltó tavaly lett javítva szervizelve egy darabig ahhoz se kell hozzá nyúlni. Átvétel előtt én kértem egy friss nagy szervizt mert 10K km-en belül esedékes lett volna szóval új gyári vezérlés van rajta friss olajjal szűrőkkel plusz friss fékbetétekkel.

    Korához és a benne lévő km-hez képest jó állapotban van esztétikailag is persze itt ott kisebb sérülésekkel bal eleje és hátulja volt javítva de semmi komoly sérülés nyoma nem látható a karosszérián.

    Tömören ennyi :)

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák