Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Qru #11037 üzenetére

    VAG esetén ez általában azért egyszerűbb mert ott a tömeggyártás elvén minden benne van az autóban csak konkrétan felszereltség függő, hogy mi van beépítve az autóba extraként. A vezérlő tudja kábelezés is ott van a legtöbb esetben csak nincs beépítve az extra cucc. Utólag viszont ha beépíted bekapcsolhatóak a funkciók a megfelelő programmal feltaníthatóak.

    Előfordulhat, hogy ha a feltételek adottak ugyan ez kiviélezhető lehet egy Bubu esetén is de ennek konkrétan utána kéne menni megnézni pl csatik vannak e a kábelkötegben vagy totál más kábelköteggel jön ki az autó ha nincs bele kérve az extra stb. Amennyiben a kábelköteg oké az már biztató jel :).
    Ehhez viszont egy ügyes szaki kell nem márka szerviz stb mert a márkaszerviz ilyennel a büdös életben nem fog foglalkozni. Plusz 10-ből 9 esetben ott sem Bubu specialisták dolgoznak hanem betanított munkások sajnos :(... Márkaszerviz/kereskedésnek az amúgy sem érdeke neki az az érdeke, hogy ha nincs ez a funkció és kéne vegyél olyan modellt amiben van :D.

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák