Új hozzászólás Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz bambano #168 üzenetére

    szerintem távolról sem ez a probléma. ha így van felépítve a rendszer. legyen ott a win részeként az explorer, kit érdekel? ja, hogy akkor elfoglal még fölösleges akárhány megát? ha ez ennyire hatalmas érvágás, akkor még mindig ott van a buherálás-barát linux, ahol mindent magad állíthatsz.
    normális embereknél a számítógép és az operációs rendszer is egy eszköz, amit valamire használni szeretne. a lényeges kérdés az szokott lenni, hogy az eszköz alkalmas-e a feladat elvégzésére, ehhez pedig baromira nincs köze annak, hogy most azt az xml parsoló könyvtárat hova és hogyan rakták bele az oprendszerbe.
    egyébként kicsit hasonlít ez a nézőpont mondjuk az ubuntunál tapasztalthoz, ahol arra hegyezik a cerkájukat, hogy az mp3 kódolás licensze milyen és mennyire illeszthető bele az ő korcs ideológiájukba. a normális ember meg magasról belesz*rik, ő csak zenét szeretne hallgatni, de alapesetben nem tud.

    ami viszont tényleg gyökérség és igazságtalan, hogy az oem-eket visszatartották attól, hogy más alapértelmezett böngésző legyen a win-es gépen, pedig ugye a lehetőség adott lenne. na ezen kéne felháborodni, nem a win komponenseinek az egymáshoz fűződő viszonyán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák