Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz Belba #301 üzenetére

    az ms nem véletlen vette ki a telepítési opciókat. a support által begyűjtött infókból világos volt, h a korábbi wineknél az okozta a legnagyobb gondot, h a minimálisan feltelepített win nem tartalmazott valamit (pl driver vagy vmi hálózati cuccos) és a telepítő lemez sosem volt kéznél, főleg nem egy átlag user számára.

    csak, h ellenszegüljek. az ms pont azért sikeres, mert jobban tudja, h mi kell neked. pont az ie kapcsán írtam már, h érdekes módon az ie7 meg az új ofisz is úgy jó ahogy van. nem akarom semmilyen módon testre szabni. ellentében pl az fx-el, aminél rengeteget szenvedtem a testreszabással és sosem volt jó, mert én sem tudtam mit akarok, csak azt éreztem, h nem jó úgy ahogy van.
    itt jön a képbe pl a Fitt's law. elég komoly fejlesztő bandának kell ahhoz lenni, h ezt is figyelembe véve valóban kényelmes appokat készítsünk.

    a félreértések elkerülése végett, a mozilla egyáltalán nem számít már kis nonprofit csapatnak. utána kell nézni az éves bevételüknek, a moz corpról nem is beszélve. btw, annak a létrejötte is jól jelzi, h a az a mindenfelé nyílt módszer mennyire nem életképes.
    velük kapcsán is fel kell lassan fogni, h nem az kis feltörekvő csapat, mint amilyen a google is volt. tanulságos volt látni, ahogy a korábban körberajongott "don't be evil" cégecskéből, hogy lett ugyanolyan monopol, mint az ms és ezzel párhuzamosan hogyan növekedett meg azok tábora, akik ugyanúgy ellene vannak, mint az ms-nek. persze ott még nem tartunk, h divat fikázni. ahhoz még kell egy évtized.

Új hozzászólás Aktív témák