Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz rii #312 üzenetére

    te komolyan azt hiszed, h az emberek tudják, h mit akarnak?
    még véletlenül sem nyomnak ész nélkül továbbot minden telepítőn, aztán meg anyáznak, h mi a sz*r került fel már megint.

    észre kéne venni, h az emberek nagy része annak is örül, h be tudja kapcsolni, nemhogy telepítésnél nekiálljon válogatni. én konyítok a dologhoz, sok appnál mégsem tudom, h az egyes opciók mit takarnak és inkább felnyomom a defaultot.
    arról nem is beszélve, h egyáltalán nem telepítenek os-t. az kerül a gépre, amit a szomszéd mágus feltesz rá úgy ahogy ő gondolja, h jó lesz azoknak. azok meg nem tudnak szolni, csak nem értik, h miért nem úgy müxik ahogy eddig.

    vmikor az fx 1.0 és 1.5 között, amikor még én is azt használtam (mert az operával sok bajom volt, ie6ot meg sosem volt a default böngim) felraktam egy ismerős gépére, h azt használja, mert hasonló a kezelő felülete és a kicsi részesedése miatt nem tud vele annyi szemetet összeszedni mint ie-vel. aztán amikor már 2.x is kint volt újra találkoztam a gépükkel és még mindig ugyanz az fx verzió volt fent és meglepő módon tele mindenféle toolbarrál (mint annó az ie6), aminek a települését nyílván ők hagyták jóvá és mégis ott értetlenkedtek és kérték, h szedjem le őket...

Új hozzászólás Aktív témák