Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    [OFF]se az operát, se a google. se a többi céget nem értem aki a microsoftot perelgeti.

    ha nem kell ie? rakj fel linuxot és kész, de pl nekem linux alatt nem kell alapból felrakott kopete, vagy firefox, akkor mit csináljak?? nem nagyon van más...

    az euban divat a piacvezetőt piszkálni ennyi az egész.
    [/OFF]

    na de hogy ne csak off legyen: ott a firefox bizonyos körökben már nem épp, hogy megverte az iet, hanem "szénné" alázta. az operának nem jött be, s ettől reméli hogy 3%-os részesedéséből lesz 6 vagy 10... akkor is jelentéktelen. Mondjuk megértem az operát, mert csökken a részesedése, s egyre kevésbé optimalizálják rá az oldalakat (lassan egyáltalán nem :D). Ami még ciki az operának, hogy a szutyok safari for windows is lassan veri a részesedését.

    látom magam előtt a tökéletes windows telepítést. Pl jelenleg az xp kb 30-35 perc alatt felmegy tuti. De csináljon a microsoft egy olyan telepítőt ami kb 4x akkora mint most, illetve minden programból tartalmazzon alternatívát. S lenne a telepítés közben 100 kérdés, hogy mit szeretnél feltenni, s a telepítés lenne mondjuk 3 óra. Látom ez a rendszergazdák álma :). Ha egy cégnél van n db gép, akkor a rendszergazdának 1et kell feltelepítenie, majd image és minden gép ugyanazt kapja... ez mindkét esetben igaz.

    pl az opera egyik legjobb mobilos böngésző.

    akinek nem tetszik, hogy ie van a winben ne használjon wint ennyi.

    [OFF]gondolom emlékeztek, mikor a google problémázott, hogy az ie 7ben az alapértelmezett kereső a live search. (5 kattintással át lehet állítani googlere). De pl a microsoft sose pampogott, hogy a firefoxban az alapértelmezett kereső a google.

    az itt pampogók nem tudom mit csinálnának, ha lenne egy weboldaluk amit ők fejlesztenek. Megcsinálnák az admin felületet, de a user dönti el milyen front endet használ. Elég érdekes dolgok jönnének elő.
    [/OFF]

    a következő mi lesz amit ki kéne venni a winből?

Új hozzászólás Aktív témák