Új hozzászólás Aktív témák

  • FTeR

    addikt

    válasz Cathfaern #303 üzenetére

    egészen a vistáig én is ellene voltam a docs & settings mappáknak és volt saját bevált mappám már w95-től.
    az a helyzet, h nem éri meg az árral szemben menni. azoknak a mappáknak nagyon komoly támogatottságuk van. kezdve, h az "open doc" vagy "create new" menüpontok mind ott kezdenek, egészen odáig, h maga az os hogyan engedi a hozzáférést alapból.
    ráadásul nincs is helyhez kötve. simán átrakható egy másik vinyóra és onnantól kezdve a normálisabban megírt programok ott is fogják keresni (persze a bénább fejlesztések beégetik az elérési utat, de a normálisabbak a reg váltózókat használják).

    már sok, eb vs. ms topikban leírtam, h a versenyt nem azzal kell növelni, h a jobbnak keresztbe teszünk. ez olyan, mint ha a gyorsabb futót elgáncsolnánk vagy súlyt rakatnánk a lábára csak azért, h a többinek is legyen esélye. ám ez nem azt jelenti, h nem végezzük el a drog tesztet. de azt is a normális módon és nem úgy, ahogy mostanában na wada eljár. no, ennyit a béna párhuzamokról :)

    az operának egyébként sztem tényleg az a baja, h túl sokat tud. túl bonyolult használata. az emberek nem szeretik ezt. egy mostani fejlesztésemnél, a weblap adminjába beraktam egy fullos fájl kezelőt, meg egy (google calendar like) naptrá kezelőt és a végén ki kellett venni és berakni egy fapados gyak semmit sem tudó megoldást, mert a userek egyszerűen nem tudtak mit kezdeni velük.
    aztán arról sem feledkezzünk meg, h ff előtt nem ingyenes. és a marketingje sem elég jó. nem úgy, mint ff-nél. gyak mögé raktak egy vallást és most minden második weblapon ott egy "get fx link" (a get fx with google tolbarról nem is beszélve).

Új hozzászólás Aktív témák