Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz forceberg #77991 üzenetére

    Ismerős a jelenség, ha nem is teljesen egyértelmű.
    Anyámnál és 1-2 ismerősnél van olcsó hidegfehér ledizzó kecóban vagy műhelyben, a hátamon is feláll a szőr tőlük, kemény fény/árnyék, plusz hideg kékes szín. Mivel picit rigolyás vagyok ezen a téren, most a házba is végigválogattam minden lámpába (ehhez helyenként búrát/csillárt is cseréltem, átalakítóztam, hogy kellemes legyen) a frankó, kellemes, lágy természetes fehér (4000K) ill ennek a sima kapcsolóval dimmelhető változatát. Csak filamentes fényforrást használok, vagy a dimmelhetőknél olyan búrát, mi kompenzálja az smd ledek bénább fényeloszlását. Még a szekrény világítás, ágy feletti rejtett olvasó, de még a páraelszívó világítása is ilyen (a natural white a legritkább sajna) 😊.

    Mint említettem párszor, ezért van a Megane belterében is halogén 4000es izzó és nem LED, mert rühellem a kemény fényt.

    gixxergabi: Az egyik passzív, egyszerűbb és alig 5000Ft (nem fér mindenhova, projektorosba ha fordítani kell akkor nem jó); ill az új generációs Philips - mindkettő forgalomban van még, de ha kell a nyákon, chipen és dobozon is van eltérés, lehet kérni külön, háromszor is direkt úgy kértem és kaptam, ez viszont kb 16000; bár az egyik legjobb retrofit cucc. Ezek függvényében írd meg, és átküldöm a paramétereket (kivéve ha mást is érdekel, akkor ide írom, de nem szokott).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák