Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    Megane II Limousine, 1.5 dci 106 le, 16 éves, 270e km. Újkora óta a családban van, én 4 éves kora óta használom. Szép, kényelmes, praktikus, keveset fogyaszt, nyomatékos (bár már nem annyira, mint régen, hogy ez az öregedő turbó miatt, vagy mi miatt, nem nagyon értek hozzá). Na mindegy, szóval szeretjük, és nagyon sajnálnék megválni tőle. Viszont az autó árát rákölthetném.

    Kíváncsiságból, jól sejtem az alábbi árakat (munkadíjjal együtt, nyilván nem márkakereskedés áraival számolva)?

    - Kuplung csere (200 k)
    - Első lengéscsillapító csere (100 k)
    - Vezérlés csere (150-200k)
    - Turbó csere (100 k)

    Plusszként még pont most olvastam, hogy nem ártott volna 150-200k km környékén a hajtókar csapágyat lecserélni. Gondolom az is minimum 100-150k lenne.

    Na szóval már macera, és előbb-utóbb valami be fog rajta sz.rni. Bár soha nem hagyott cserben, és komoly probléma soha nem volt vele. De lassan le kellene cserélni,2 gyerek mellett főleg nem kockáztathatom meg, hogy pl. Horvátországba menet, vagy visszafelé beszarjon alattunk az autó. Tetszenek az új megane-k (értsd nem feltétlen új, inkább max 3-4 éves, 50k km-ig). Benzines 140 le biztos jól megy, nyomatékos. Csak a mostani 5,5 literes fogyasztás után kicsit fája a 7,5-8. Meg az a fránya kicsi csomagtartónyílás néha megszívatott, és az újban is a "sedan"/grandcoupe tetszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák