- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Aliexpress tapasztalatok
- Középpontba kerültek a hibrid autók, alig fogyaszt a BYD újdonsága
- Törvénnyel pörgetné fel az európai zöldtechnológiát az EU
- Zimbabwébe ment a Starlink
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
adlersson
aktív tag
válasz btraven #10032 üzenetére
Csak serpenyős vagy reverse sear steak-kel kapcsolatban tudok nyilatkozni. Általában vagy közvetlenül, vagy legkésőbb 1 órával a sütés előtt sózom, előbbi esetben az ozmózisnak még nincs jelentősége, egy kellemes kérget kap a hús minimális folyadékveszteség mellett. Egy órán belüli sütésnél tudok problémát elképzelni, mert ilyenkor a hús még nem szívta vissza a só által kivont nedvességet.
Egy vagy annál több órán túl meg igazából ízlés kérdése, ilyenkor kicsit intenzívebb a húsos íz, de ezzel a módszerrel viszonylag ritkán dolgozom. Nyilván hosszabb idejű pihentetés során jobban átveszi a só (és egyéb fűszerek) ízét a hús teljes térfogata, de szerintem nem törvényszerű, hogy minden alㄜkalommal több órán át pácolni. Larousse Cuisine egyébként sütés közbeni sózást is ajánl.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 24
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen