Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz alvaro #1759 üzenetére

    Helyesbítek: én nem fáztam. A lábujjaim a végére már majdnem, de ez apróság, a házban sokkal jobban tudok fázni. A bélelt és roppant lyukas kabát alá vettem 4 réteget, nyakamba sál, lábamra két zokni, az egyik bakancszokni, alánadrág... 25 km-t 50-60-as sebességgel kibírtam :D

    Csak enyhe kísérleteket folytattam, de szerintem ha sikerülne direkt (véletlenül kizárt) berakni a lábam utasként a lánchoz, hogy felszeletelje a sarkamat, akkor már megérdemelnék egy Darwin-díjat is. A műszakisok egybehangzóan állították, hogy ez valós veszély, de nem győztek meg. Ott a rugó, ennyi. A kipufogóban sokkal könnyebb lenne megégetnem magam, de valahogy az se szokott megtörténni.
    Úgyhogy motorozhatok, ujjé. Holnapra mondanak jó időt, de szelet is... Majd meglátjuk, még úgyis csak október van.
    Láncvédőt szerezni persze nem egyszerű, majd a harmincezres szervíz keretében tetetek rá valami jóféle fémből valót, ami nem törik le évente, a szerelőnknek van lakatos ismerőse.
    Ja meg tükör is kéne. Nem bánnám, ha fekete lenne, így is sok a króm Cilin.

    Megint megcsodáltuk a Honda szalonban az idei kiscbr-t a bejövős festésével, a kipufogója eddig nem tűnt fel, elég bénácska, de úgyse vesszük meg, mert van már motorunk és nem használnánk. De azért tetszetős s nem is túl magas... Tanktáska kínálatuk aprócska volt, majd másutt, máskor. Ruhanézésre pedig nem értünk rá.
    Téli kesztyűt meg se próbálok venni, sosem volt még olyan motoros kesztyűm, ami illett a kezemre és kényelmes volt, az ujjatlant kivéve, már igen szkeptikus vagyok. Nem muszáj nekem fagyban motoroznom.

Új hozzászólás Aktív témák