Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi94

    őstag

    Sziasztok!

    Mi a véleményetek az alábbi Lagunáról?

    [link]

    Lekérdeztem Carvertical-on, ennyire jutott: [link]

    A jelenlegi tulaja megvette, megcsinálta rajta a 240 ezres szervizt, és adja is el, mert megy külföldre (az öccsének meg automata kell, ezért cserélné esetleg automatára, hogy az öccse megkapja). Esztétikailag kifogástalan, motorja szépen jár, km valósnak tűnik.

    Próbakörön nem tűnt olyan erősnek, mint gondoltam (korábban a 180 ló körülit próbáltam csak, így nem releváns az, amit én érzek). Húzott szépen, de nem volt kiemelkedő (nem versenyezni kell, csak egészséges autót szeretnék :) ). Kicsit jobban éreztem benne a sebességet, mint a korábban próbált autókban (180 lovas Laguna, 163 lovas C5), igaz, az M0-án mentünk, lehet az út miatt volt zajosabb a menet.

    És ami egy kicsit aggaszt: 2-esben, 3-asban gyorsítva éreztem helyenként egy nagyon-nagyon apró remegést a bódén/kormányon. Ez lehetett az útminőség miatt is, de lehetett féltengely, vagy első kerék probléma miatt is. A másik, hogy az M0-ra felkanyarodva padlózva "porszerű" füst volt mögöttünk, de nem volt számottevő. Dízel, szóval egy bizonyos fokig biztosan normális ez, illetve lehet, hogy városban használták. Ebben várnám a véleményeteket.

    Köszi! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák