Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    Ha már túrázás:
    Bár mi autóval voltunk, de 2016-ban 12 nap horvátország, sátorral, kempingekben (vadkemping ugye tilos horvátban) összesen 170e Ft volt kettőnknek. Dubrovniktól jöttünk felfelé a Krka vízesésig.
    Bringák a vonóhorgon így bármikor tudtunk tekerni egy jót, első pár napra vittünk rendes kaját is (hagymás sült karaj, saját zsírjában simán kibír 3-4 napot is hűtő nélkül :)) ), aztán főztünk magunknak.
    Tavaly ugyanez Görögországban, csak azt már nászútnak hívtuk :)
    14 nap, A Chalkidiki félszigetektől végigjártuk a keleti partot a Pelion félszigetig. Közben megmásztuk az Olympost, ittunk Daphne forrásából (szóval bocsi, de örökre fiatalok leszünk), hazafelé megnéztük a Meteorákat. Mivel Görögországban nem olyan szigorúan veszik a vadkempinget, így itt már nem aggódtunk annyira azon, hogy hol fogunk aludni. Volt amikor a közvetlenül a parton, a homokban parkoltunk le, mellette a sátor és a kemping asztal. Volt amikor csak aszfaltos parkoló jutott, természetesen innen is a tengerre néző lakosztályunk volt. De a kempingek is nagyon jók voltak általában. Reggelire hideg kaja, ebédre és napközben rengeteg gyümölcs, estére meg mindig főztünk valamit. Nem azt mondom, néha ettünk helyi menüt is :)
    Életem legjobb nyaralása volt, minden percét imádtam és az egész 300e Ft-ba került.

    Motorral Transzfogaras-alpina túrát csináltunk, oda utas nélkül mentem. 6 nap, 2e km, 70e Ft. Mindig volt szállás, általában félpanziós kaja is.

    Én nem vagyok az a fajta, aki "hát ha már nyaralunk akkor költsünk is rendesen."

    Persze, van ahol nem tudunk ennyit spórolni. Síeléskor simán elmegy 4-5 napra 2-300e....

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák