Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz #76500480 #10040 üzenetére

    Hideg volt a vaj talán...? Vaj=vaj vagy =(sütő)margarin? Olyat is készíts, hogy rakott almás palacsinta. Hasonló csokiöntetet kíván.

    (#10039) Ance, referenciaértéknek érdemes kipróbálni minimum 1x a nyers húst (nem fogod elfelejteni az élményt). Előjelet szándékosan nem teszek, nem is biztos, hogy megkívánja. Állatias, szinte érzed az állat személyiségét. Ehhez képest már könnyebb elhelyezni, értelmezni a nyersebb steakek műfajait is. Nem állítom, hogy pálfordulást hoz vagy hogy kötelező lenne szeretni vagy utálni, mindössze annyi van, hogy a legtöbbeknek a legnyersebb hús a steak egybizonyos fokozata amivel találkoztak és mint ilyen, szélsőértékként, extrémitásként szerepel a tapasztalások közt.

    Oldalast sütök mostanában egyet-egyet kifele, ennek a csontjának és akörüli tájéknak is van egy sajátságos szaga, illetve van, aki a zsíros részétől bukik ki - és akkor ez csak egy oldalas, szerves része a hamikultúránknak. A disznóköröm pörköltbe adott viszkozitása (kollagén) mindenek feletti, ugyanakkor a szagától öklendezek. Ilyen ez.

Új hozzászólás Aktív témák