Új hozzászólás Aktív témák

  • Maxximus

    őstag

    Sziasztok.
    Véletlenül találtam ide. Lenne egy speciális elképzelésem amibe segítséget kérnék.
    A szitu az, hogy így 41 évesen elhatároztam, hogy véget vetek a "beteges eltunyult manager" életemnek (autó,iroda,autóba mc-is kaja,este féktelen zabálás,éttermekben szintén nagy zabálások,sport zéró) és le szeretnék dobni 50 kg zsírt és felvenni 10 kg izmot. Most 157 kg vagyok és 1,87 magas, szóval rendesen elengedtem magam.
    22-23 éves korig rendesen sportoltam (vízilabda, gyúrás sportrobival és dusival "turbózva", akkor nem volt még nagyon kox) és utána is voltak fellálongolások, legutóbbi 3 éve amikor lement 30 kg és feljött 5 kg izom, szóval nem full puhány vagyok inkább azt mondanám hullámzó és a yo-yo effektus nálam eléggé jelen van, mert ugye most 35 jött vissza.
    Az elahtározásom, most kemény. Inkább amiért írok, hogy 40 felett mire kell figyelni? Nem szenvedek semmilyen betegségben (még...) egyedül a vérnyomásom magas megy picit amit gondolok a fogyással tudok ellensúlyozni (mert eddig azzal sem volt gondom), illetve a "vegyszerekben" nem vagyok nagyon képben. Én fehérjén kívül nem nagyon szedtem semmit és eléggé a natural híve vagyok. Az edzésterven nagyjából egyszerú lesz. Anno amikor ledobtam 30 kg-ot kérdezték, hogy csináltam mindig egyszerűen az volt a válaszom, hogy "spárta" volt. Ez azt jeleni, hogy vasárnap kivételével minden nap sport (úszás,futás,min heti 3 gyúrás), este éhezés, és szénhidrátot kerültem,semmi köcsögölős "update" meg ilyesmi. Édesítőben styvia,xilit,max nádcukor. Étrend kiegészítés reggel fehérje turmix (biotech) és multi vitaminok (a kevesebb kaja miatt ezeket pótolni akartam).
    Igazából minden eszközöm megvan a sportra (van saját 40m2 konditermem fekpad,bordásfal,scottpad,hátgép,boxzsák,futópad,elliptikus tréner,szoba bicikli,regeteg súly ezekre soha nem sajnáltam a pénzt), ráadásul az uszoda is gyalog 5 percre van szóval az akarattal volt csak gondom eddig.
    Jár itt valaki hasonló cipőben? Ő hogy csinálja? Vagy hol lehetne erről többet olvasni? Milyen cuccokat lenne érdemes szedni a natural jegyek között (ebben nagyon tájékozatlan vagyok) ?

    [ Szerkesztve ]

    Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE**i12 Pro Max+watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e

Új hozzászólás Aktív témák