Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz csongi #141019 üzenetére

    Nem vettek meg mindent, es nem minden technologia all rendelkezesukre. Valoszinuleg nem is akarnak mindent megvenni, mivel nincs naluk eu karosanyag norma.
    De egy motorkerekpar ennel bonyolultabb.

    Agyelszivas majd a jovoben lesz, mivel europa csak villanyozni akar, bar az e-fuels kiskapu a belsoegesu motoroknak, nem lesz annyi belsoegesu motorral szerelt jarmure szukseg, mig mas piacokon ilyen szabalyzast nem akarnak egyelore.

    Ami miatt nem annyira szimpatikusak a termekeik, az inkabb a szellemi tulajdon vedelmenek ellehetetlenitese az europai iparba beagyazottsagukon keresztul. Szoval ha nem tetszik, hogy arcatlanul lemasoljak a termekedet, lehet mashova vinni a kinaban felepitett gyarad, vagy a nyersanyagot mashonnan beszerezni.

    Monopol helyzet nem alakul ki. ha vedovam lenne minden mas markara, es egyetlen gyartot kivetelezel, ahogy az az olaszoknal volt nagyon regen, ez igaz lenne. Europaban verseny van igy is. A japanok az eros jen miatt mindig dragak, nezd meg egy europai vagy egy japan motor alkatreszarait. Keves nyersanyaggal megaldott orszag, mindent mashonnan kell megvenni, es a kinaiak mindenhol ott vannak, ahol bányák vannak. Del amerika, afrika, teljesen mindegy.

    Tobb tiz eve csinalnak sajat motort, de megis milyet? Meg a koreaiaknak sem sikerult ugyanolyat csinalni, amikor suzuki lincenszelt motorjuk volt.

    Mivel egyaltalan nem ismerem a kinai motorokat, csak reagaltam a te hszedre, lehet hogy a vilag legjobb motorojai olcsobban, mint a kozepszarok :D
    egyelore ezt nem tartom valoszinunek. Illetve amig regi, szar, karbis, japan, es regi, szar, majdhogynem euro norma nelkuli injektoros olasz motorokat lehet kapni olcson, addig nem is nagyon uti meg az ingerkuszobomet :D

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák