Új hozzászólás Aktív témák

  • #11527168

    törölt tag

    válasz Ijk #2095 üzenetére

    Ne is mondd. Múltkor volt egy fiatal gyerek, ilyen divatbőrdzsekiben, otomix cipőben, belőtt séró, farmernadrág és így "edzett". Minden 5 percben fotózta magát a tükörben és egyfolytában a telefonjával buzerált. Nem erről kéne ennek az egésznek szólnia.

    Én alapból azért járok le a terembe, mert szeretem. Másodsorban jól jön munka terén, jobban tisztelik az embert, nem merik annyira hülyének nézni. Ez olyan mint hogyha beállítasz egy tárgyalásra egy új Ford Focussal pl. vagy egy 7-es BMW-vel. Nem kicsi a különbség a végkifejletben, sokkal jobban tudod érvényesíteni az akaratodat, alapból behódolnak mert ilyenek az emberek. DE! attól még nem kell magadat futtatni a facebookon meg menőzni orrba-szájba. Aki elért valamit annak nincs rá szüksége. Az ilyen brassbencéknek meg semmi teljesítményük nincs. Most ha elmegyek azxfaktorba akkor mitől vagyok több? Ugyanúgy attól, hogy valaki kigyúrt nem lesz több, nem fogom attól tisztelni. Azért is röhögök az ilyen tímszájtek fasszopásokon is.

    Szerintem.

    szerk.: aki a nők miatt edz, annak azt szoktam tanácsolni, hogy menjen inkább iratkozzon be az egyetemre valami jól menő szakra, amivel szakítani lehet később, vagy találjon ki valami jó vállalkozást. Ahhoz nem kell izom, hogy felszedd zimánylindát (ahogy a mai blikkes hír is mutatja)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák