Új hozzászólás Aktív témák

  • Coccolino_O

    őstag

    válasz hunoxo #69037 üzenetére

    Még mindig arról beszélek, hogy csinálj heti 6 edzést teljes erőbedobással, úgy hogy készülj ki fizikailag és mentálisan is, és ezt folyamatosan. Ha te nem fogsz kiégni, és emiatt abbahagyni, akkor lehet, hogy az én felfogásommal van a probléma. Én túlzásnak tartom akkor is, főleg, hogy nem ebből élnek meg az emberek itt a topikban. Aki meg ebből él, az jóval többet edz amúgy is. Szerintem hagyni kell pihenni az izmokat és a központi idegrendszeredet még akkor is, ha azt mondják, hogy az izmok meggyógyulnak 72 óra alatt, és te is úgy érzed, hogy tudnál megint menni. A jóból is megárt a sok, ugye.

    Jártam anno kempo edzésre, nagyon kemény, de az másfajta mozgás. Elfáradni ott sem nehéz, de szerintem könnyebben kipihenhető, mint a gyurma. És itt főleg a mentális részre gondolok. Nekem is rúgták szét úgy a lábamat, hogy három napig csoszogva jártam... :D

    Woodslave: Nem életszerű, ahogy írják felettem is. Túl sok időt elvesz, és nagyon megkérdőjelezhető, hogy megéri-e ennyit áldozni erre a hobbira.

    Rivaul: Te valamit félreértesz. Itt nem arról van szó, hogy szétszedem a testemet heti 6 edzésre, hanem arról, hogy duplán leedzed az egész tested 1 héten belül. Mindent, még egyszer. A kettő között azért elég nagy különbség van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák