Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    sziasztok, lenne egy kérdésem hozzátok, amihez hozok 2 példát is hogy jobban átmenjen.

    a kérdés az lenne, mikortól kezd el nőni az izom.

    mire gondolok:
    első példa:
    itthon tornázok fél órát-1 órát a 37cm-es bicepszem ( fogom körbemérem szabómérővel befeszitve) felpumpálódik 39cm-re, 1-2 óra és eltűnik ez a pump effect.

    második példa:
    2 hétig reggel este kamiont rakodtam 2 hét után 37cm-ről 41,5cm-re "felpumpálódott" a bicepszem, kaja annyi volt hogy minden nap egy nagy húsos pizzát bevágtam (tippre minimum 800-1200gramm közötti volt a pizza). Aztán 1-2 hétig még ilyen nagy volt a bicepszem, de 2 hét után eltünt itt is ez a pump effect vissza lement 37cm-re, mert már nem rakodtam annyi, pihi volt.

    Az lenne a kérdésem, ha fel is pumpálódik a bicepszem, de mi kell ahhoz, hogyha lemegy ez pump effect, ne 37cm-re essen vissza, hanem maradjon tegyükfel 39cm. Mennyi hónapot kell folyamatosan edzeni, hogy ne csak pump effect legyen, hanem tényleges izom pakolódjon fel, ami aztán megmarad véglegesen, ha nem megyek kalória deficitbe. Hiába tornázok itthon bicepszre sulyzókkal 2 hónapont át, valahogy mindig csak ilyen pumpálós effektust érek el, ami 1-2 hét kihagyás után eltúnik. Mi kell ahhoz hogy ez végleges maradjon?

    Most fogytam durván 10 kilót amúgy, de 10 kiló fogyás után is 37cm a bicepszem, hamarább viz meg egy kis zsirtól sikerült megszabadulnom szerintem, izomveszteséget nem igen vettem észre, mondhatni szálkásabb, tónusosabb lettem, sokkal nagyobb igy a motiváció hogy izmot pakoljak fel

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák