Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz roti86 #188150 üzenetére

    Elég fura a stílusa, de igazat tudok neki adni a saját tapasztalataim alapján. Most ~2000 kcal-on diétázok sok mozgással, és a tervem az, hogy ahogy ledobtam a fölös zsírt, 2050 kcal-ra fogok átállni tartósan. Nem lesz külön bulking és cutting, azt meghagyom a profiknak.
    Tán dr. Mike egyik videójában volt, hogy bulking és cutting mellett gyorsabban lehet izmosodni, mint egy lassú, minimális kalóriatöbbleten, ugyanakkor egy folyamatosan jó forma melletti lassú javulás számomra szimpatikusabb út. Különösen, ha elképzelem a gyakorlati megvalósítást, és annak esetleges hátulütőit.
    Nálam ez így nézne ki egyik és másik esetben: 1): lemegyek 70 kilóra, és úgy 1-1,5 év alatt felszedek 1 kiló izmot még adott testzsírszázalékot tartva (ezt fogom csinálni), vagy 2): lemegyek 70 kilóra, aztán felkapok 5-6 kiló izmot és zsírt 8-10 hónap alatt, majd megpróbálok leadni belőle annyi zsírt, hogy 71 kiló legyek. Ehhez semmi kedvem, mert túl sok időt töltenék nem szimpatikus testzsírszázalékon, ráadásul a cuttingot könnyen el is szúrhatom, és akkor pont ott vagyok, mint az elején.

Új hozzászólás Aktív témák