Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Cassidey #75042 üzenetére

    Aztán a való életben sokkal több gyakorlati haszna van az állóképességnek mint az erőnek, izomtömegnek. És a jobb immunrendszer sem épp hátrány vagy hogy egy nő ha még komolyabb is a baja 1 napig agonizál utána meg egész jól elvan mi pedig ha még sikerül is leplezni a szenvedést, este bedőlünk az ágyba és meg sem mozdulunk egy óráig.
    Még nem is vagyok nagyon nehéz a 96 kilómmal, de bizony sokszor szinte tervezem hogy mikor miért mozdulok meg, amíg egy 60 kilós ember vígan pattog fel-alá egész nap. Vagy amikor több órás álldogálás után le akarnak szakadni a lábaim. Már pár perc után is azt veszem észre hogy keresem mit lehet megtámasztani. ;]
    Szóval baromi jó hogy erősek vagyunk, meg izmosak aztán a gyakorlatban az életünk 99%-ban semmi haszna, néha még meg is nehezíti azt. Nem beszélve az őrült kajaadagokról, szerintem alaphangon dupla összeg egy férfi kajálása és nem mindegy hogy 40 vagy 80k megy el havonta tápolásra.

    Dani82: Mindent megteszek ésszerű határok között, de nem lehet mindig megúszni. Én meg tipikusan az a fajta vagyok hogy nem panaszkodom, mert arra sincs energiám. :D (Azt mondják nem az a beteg aki hangosan jajjgat, hanem aki csendben van). Ezen is túlesek, csak a fax kivan hogy hétfő óta nem edzettem, hiányzik, de nincs erőm hozzá.

    madle: Óvatosan csak az emelgetéssel. Kicsit pufferel a szervezet, hetekig egy deka sem megy fel, sőt még lehet hogy 1 kiló lemegy, aztán egyszer csak azt veszed észre hogy feljött 2 kiló 3 nap alatt.
    Nem azért híznak el sokan mert 2-3 sütizés, pizzázás meglátszik, hanem mert kurvára nem.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák