Új hozzászólás Aktív témák

  • L4mie

    veterán

    Sziasztok, régóta sportolok, sokfélét sokféleképpen, de csak most próbálkozom meg azzal, hogy tudatosan kezdjek magammal valamit.
    Elkezdtem egy kezdő testépítő edzést, étkezésre is figyelek, utánaolvastam, de igazság szerint olyan mennyiségű információ van már az 1.hsz-ban megadott linkekben, hogy inkább összezavarnak,
    konkrétan nem is az edzéstervekre, azok közül sikerült elég hamar egy szimpatikusat kiválasztanom, ellenben táplálékkiegészítőkre gondolok, szeretnék valamiféle fehérjeturmixxal hozzájárulni az étkezéshez, csak fogalmam sincs melyiket szeressem, cél, gyakorlatilag mivel reggel edzem /előtte némi műzlit eszem/ ezért a reggelit kihagynám, helyette turmix, aztán 3 órára rá megint valami könnyebb kaja.

    Számomra fontos szempontok: Ár (kinek nem) ehhez képest effektív legyen, nos a felszívódásra nem tudok mit írni, mennyire fontos, edzés után 8-10 órát ülőmunkát végzem, este ha nem ilyen hőség van 20-25km tekerés, ha belefér.
    Tudtok ajánlani terméket, webshopot, megbízható, bevállt dolgok érdekelnek.
    Elnézést, ha ezek az infók 100x körbejárták már az oldalt, de eltelítődtem az első hsz-el, na meg persze, ha hülyeségeket beszélek, szóljatok nyugodtan, ez egy olyan téma amit nem igazán ismerek.
    peace :R

    Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

Új hozzászólás Aktív témák