Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Szerintem alapvetően lennének parkoló helyek (földalatti hatalmas parkolók), akkor az felszabadítana egy sávot az utcán. Az ingyenes parkolás számomra azt jelentette, hogy a belvárosban valóban romlott a parkolási lehetőség (bár ezt ritkán tapasztaltam, mert motorral járok), mindenki ott parkolt, még az is akinek nem kellett volna, viszont itt kifele, 13. kerület, vagy 3. kerület azon részei, ahol én élek, itt semmi hátrány nem volt !

    Azt sem tartom normálisnak, hogy egy lakáshoz (pl 13. ker) csak 1 parkolási engedély van kedvezményesen, mondván, hogy kevés a hely, a második autó már 100e forint körül van. Ez a díj rendben lenne, ha ezzel helyet teremtenének, mármint arra fordítanák, de nem, minden téren azt látom, hogy csökkentik a helyeket ha mással nem, hát felfestésekkel !

    Az én gyerekeim lassan önállóak, a fiam már pedzegette, hogy szeretne magának egy autót, de ezt itt a 3. kerületben nem tudja megtenni (itt most 2 engedélyt adnak ki egy lakásra), amíg az én lakásomban van a lakcíme, legalábbis 85e éves forintba kerülne, mint 3. autó. Azaz az a jármű ami számára elérhető áron van, annak az üzemben tartása, pl a parkolás miatt is, több mint a vétel ár. :(

    A baj, hogy minden téren csak a kényszerítés illetve ellehetetlenítés megy ! A kiköltözés a városból nem megoldás, a bent maradok a városban szintén nem. :( Tehát csak a két szar közül lehet a kisebbiket választani.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák